طبقه بندی لپ‌تاپ ها از نظر برند

در بازار رقابتی تکنولوژی، تلاش همه‌ی برند‌ها برای خوب نشان دادن محصول خود است. از این رو بسیاری از برندها نهایت تلاش خود را انجام می‌دهند که بتوانند در بازار تبلیغات، سهم خوبی از خود نشان دهند. در این بازار بسیاری از برندها نظیر زیراکس که زمانی پرچم‌دار تکنولوژی بودند، جای خود را به برند‌های نو ظهوری دادند که بین کاربران جایگاه خوبی از خود نشان داده‌اند.

برخی از این برند‌ها در واقع زیر برند محسوب می‌شوند و سازنده‌ی آن‌ها شرکت‌های بزرگی هستند که برای کسب حداکثری بازار در دو یا سه برند دیگر فعالیت می‌کنند تا بتوانند طیق مخاطبین بیشتری را جذب کنند.

دنیای لپ‌تاپ‌ها نیز از همین موضوع پیروی می‌کند. با توجه به اینکه لپ‌تاپ‌ها کاربردی‌ترین وسیله و ابزار کار است، غول‌های بزرگ تکنولوژی خود را وارد این حوزه کرده اند. اپل، ایسوز، ام‌اس‌آی، مایکروسافت، سامسونگ و ... از جمله برند‌های هستند که سعی دارند طیف مخاطین وفادار خود را به حداکثر برسانند.

لنوو (Lenovo) – لپ‌تاپی برای همه نوع کاربرد

از جمله پدیده‌های یک دهه‌ی اخیر دنیای لپ‌تاپ‌ها، می‌توان به برند لنوو اشاره کرد. شروع فعالیت و نام گذاری لنوو به سال 2003 بر‌می‌گردد که زیر مجموعه‌ی شرکت لجند است که برای عرضه‌ی برند جدید خود عبارت اول خود یعنی LE را با Novo به عنوان نوین تلفیق می‌کند تا برند لنوو را ایجاد کند. البته نمی‌توان از این موضوع را نادیده گرفت که لنوو به پشتوانه‌ی تبلیغاتی شرکت آمریکایی موتورلا موبیلیتی توانست بازار تبلیغات را قبضه کند.
به سال ۲۰۱۰ لنوو به عنوان چهارمین برند محبوب حوزه‌ی لپ‌تاپ‌ها شناخته شد و امروز در یک رقابت تنگاتنگ قراردارد. نسخه‌های اولیه‌ی این نوع لپ‌تاپ‌ها از کیفیت بالایی بهره می‌برد و این کیفیت بالا سال‌ها طول کشید تا بتواند لنوو را به عنوان یک برند خوش نام بین کاربران جا بیاندازد.
بعد از کسب بازار لپ‌تاپ‌ها موازی با این محصول کاربردی، تبلت، موبایل، چاپگر و ... نیز از این شرکت محبوب دیده شد که به جز تبلت، باقی محصولات به اندازه‌ی لپ‌تاپ جایگاه خوبی پیدا نکردند. هرچند که تمرکز شرکت نیز بیشتر روی لپ‌تاپ بود و طبیعتا سایر محصولات نیاز به تبلیغات گسترده‌تری داشتند.

پرفروش ترین محصولات لنوو در کامپیوتر اول

ایسوز (ASUS) – بهترین لپ تاپ یا گران قیمت ترین لپ تاپ

ایسوز سال‌ها به عنوان بهترین و محبوب‌ترین شرکت تولید‌کننده‌ی مادر برد فعالیت داشت و هنوز هم به عنوان پرچم‌دار و تولید کننده‌ی مادربرد توانسته جایگاه خود را حفظ کند. از دیگر محصولات معروف آن می‌توان به دیسک‌های نوری اشاره کرد که امروز جایگاه این قطعه‌ی نرم افزاری با رشد تکنولوژی کاهش پیدا کرده است.
کارت گرافیک و تلفن هوشمند نیز از جمله محصولات دیگر ایسوز هستند که در بالاترین سطح خود بوده و از جمله‌ی محترم‌ترین محصولات ایسوز به شمار می‌رود.
ایسوزتک یا ایسوستک همانند یک استارتاپ کار خود را آغاز کرد و توانست با ارائه‌ی کیفیت بالا در تولید محصول، نظر افرادی که کیفیت برای آن‌ها در بالاترین رده قرار داد را جلب کند. همین موضوع قیمت این محصول را به نسبت سایر رقبا در بالاترین رده‌ی خود قرار داد. سیاست گذاری این شرکت معطوف به کیفیت است و شاید بتوان گفت دلیل قیمت بالای آن را باید در گارانتی محصول و اطمینان خاطر مخاطب بابت خرید محصول در نظر گرفت.
البته این موضوع به معنای عدم خرابی این نوع لپ‌تاپ‌ها نیست. اما می‌توان با آمار و ارقام بدست آمده‌ی این محصول درصد خرابی آن را در پایین‌ترین سطح از سایر رقبا دانست.

پرفروش ترین محصولات ایسوز در کامپیوتر اول

لپ تاپ اچ پی

اچ پی (HP) – برند معتبر آمریکایی

اچ‌پی را بیشتر با پرینتر‌هایش می‌شناسیم. برند‌های آمریکایی به عنوان اولین برند معتبر جهان همیشه محصولاتی با کیفیت تولید کرده‌اند و همین موضوع باعث شده که اعتماد مردم به آن‌ها بیشتر شود. اچ‌پی نیز به عنوان یکی از تاثیرگذارترین شرکت‌های آمریکایی اینگونه است.
البته که این روز‌ها فقط نام برند‌ها باقی مانده و اغلب قطعات از کشورهای تولید کننده‌ نظیر چین ایجاد می‌شود. اما اکثرا با مجوز و لایسنس معتبر شرکت‌ها اقدام به تولید می‌کنند.
در سال‌های اخیر اچ‌پی پیشرفت خوبی در ایجاد تنوع محصول داشته و جان سخت بودن محصولات آن زبانزد عام و خاص است. Victus از جمله‌ی پرفروش‌های اچ‌پی است که مشخصا تغییرات و میزان فروش آن، حاکی از اعتبار و خوش نامی این برند است.
اچ‌پی نشان داده که در تولید سخت‌افزارهایی با کاربرد زمانی بالا توانسته موفق باشد، از این رو عموما لپ‌تاپ‌های ورک استیشن آن به نسبت بهترند.

پرفروش ترین محصولات اچ پی در کامپیوتر اول

اینتل (Intel) – پیشکسوت برند‌های لپ تاپ

از ۱۹۸۶ که اینتل پایه گذاری شد، توسعه‌ی این شرکت هر روز قابل رصد و پیگیری بود. اغلب پردازنده‌های کنونی در لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترهای رومیزی از محصولات این شرکت بهره می‌برند. به عبارتی بازار پردازنده در دستان دو شرکت بزرگ (که به تازگی دو شرکت دیگر نیز اضافه شده است) قرار دارد.
اینتل در امور مربوط به پردازنده‌ها به خوبی تجربه دارد، بنابراین مشکلاتی که ممکن است از سمت پردازنده ایجاد شود، در کمترین سطح خود قراردارند. تکنولوژی‌ های‌تک در اینتل و قدم‌فرسایی این برند در عرصه‌ی تولید محصولات الکترونیکی، این اطمینان را به مخاطب می‌دهد که انتخاب‌های مطمئن‌تری داشته باشند. البته ناگفته نماند که با توجه به چرخه‌ی اقتصادی، نوع تولید‌کننده و خروجی محصول نیز در انتخاب لپ‌تاپ‌های اینتل مهم است. با توجه به رده‌های تولیدی در اینتل، ممکن است لپ تاپ نهایی کیفیت مرغوب خود را نداشته باشد.

لپ تاپ اینتل

پرفروش ترین محصولات اینتل در کامپیوتر اول

ایسر (Acer) – ارزان و اقتصادی‌ترین تولید کننده‌ی لپ تاپ

ایسر یکی از ۵ رقیب اصلی در عرصه‌ی قدرت‌های اول لپ تاپ است. نامی آشنا و اقتصادی برای افرادی که قیمت برای آن‌ها در اولویت‌های اولیه‌ قرار دارد. این شرکت ۱۰ سال از اینتل قدیمی‌تر است و فضای اقتصادی این عرصه را به خوبی شناخته و محصولات خود را براساس توان خرید مشتریان خود ارائه می‌دهد.

سطح بندی کیفیت در ایسر تعریف شده است و از این رو می‌توان اینگونه برداشت کرد که می‌توانید با توجه به میزان بودجه‌ی خود لپ تاپ خود را انتخاب کنید. سری‌های گیمینگ ایسر را با سرنام‌ها Nitro  و Predator از جمله‌ی سری‌های محبوب این برند است.

به طور میانگین اقبال مردمی از برند ایسر به نسبت سایر برندها کمتر است. رقبایی نظیر ایسوز که تمام تلاش خود را برای بهتر نگه داشتن کیفیت می‌کند و به همان میزان قیمت خود را در سطح بالاتری قرار می‌دهد، اجازه‌ی نمایش به سایر برندها را نمی‌دهد و همین موضوع باعث شده که لنوو و ایسر و سایر برندها که در رده‌های کیفی محصول ارائه می‌دهند نتوانند در این مورد ادعایی داشته باشند.

پرفروش ترین محصولات ایسر در کامپیوتر اول

مایکروسافت (MicroSoft) – ظریف و کارا

مایکروسافت را همه با ویندوز می‌شناسند. شرکتی که دنیای سیستم عامل‌ها را متحول کرد و بیشترین استفاده را در ایران دارد. تبلت‌های سرفیس اولین تجربه‌های حرفه‌ای مایکروسافت به شمار می‌رفت. البته پیشتر سیستم عامل خود را برای گوشی‌ها هوشمند ایجاد کرد و تست‌های اولیه را از دستگاه‌های غیر دسکتاپی در زمان‌های دور گرفته بود.
اما این روز‌ها سرفیس بوک‌ها یکی از با کیفیت‌ترین لپ‌تاپ‌ها به شمار می‌روند که می‌توان از آن‌ها بالاترین رده‌ها دانست. سیستم‌عامل اورجینال ، ظرافت طراحی در عین قدرت، دستکاری‌های خلاقانه و بدنه‌های مقاوم در برابر ضربه از جمله‌ی ویژگی‌های سرفیس‌ها هستند. اما همین ظرافت و پشتوانه‌ی شرکت بزرگی مثل مایکروسافت باعث شده که قیمت سرفیس‌ها در بالاترین رقم خود قرار بگیرند.
این رقم حتی در برخی مورد از اپل که گران‌ترین سخت‌ افزارها را استفاده می‌کند و به عنوان برند برتر شناخته شده نیز بالاتر است و فقط مخاطبین و طرفداران ویندوزی می‌توانند از آن استفبال کنند.
البته این نکته هم باید ذکر کرد که تبلت‌های ویندوزی نسل‌های پیشین قیمت‌های پایین‌تر و در عین حال سیستم عامل ویندوز سفارشی شده تری دارند که کار‌های سبک اداری را نیز می‌توانند به خوبی اجرا کنند.

پرفروش ترین محصولات مایکروسافت در کامپیوتر اول

کدام برند لپ تاپ بهتر است؟

این را باید مد نظر داشته باشیم که تقریبا بیش از ۵۰ درصد (و حتی در بعضی از محصولات ۱۰۰ درصد) از قطعات و اسمبل‌ها را کشور چین انجام می‌دهد. اما کیفیت و نام برند و اینکه برند مربوطه چقدر به کیفیت خود اهمیت می دهد در این موضوع تاثیر گذار است. بنابراین با توجه به نکات ذکر شده در انتخاب لپ تاپ و برند آن باید دقت بیشتری به خرج دهید.


برای مشاوره و خرید لپ تاپ با مشاورین ما در کامپیوتر اول تماس بگیرید.

سبد خرید